Köklü Geçmiş, Müşteri Odaklı Hizmet

1983 yılında “Sürücü Sigorta” olarak başladığımız uzun yolculuğa, 2004 yılından bu yana Can Sigorta ve Reasürans Brokerliği adı altında devam ediyoruz. Kurucumuz Turan Sürücü’nün yenilenme ve gelişmeye dayanarak inşa ettiği sağlam temeller üzerinde, müşterilerimizin güveniyle yükseliyoruz.

Can Sigorta’da değişimin değişmeyen tek gerçek olduğunun bilinciyle çalışıyoruz. Güçlü ve tecrübeli kadromuzla, ihtiyaçlarınız ve talepleriniz doğrultusunda kendimizi ve hizmetlerimizi yeniliyor, değişimi daima gelişime dönüştürüyoruz.

SİGORTA DANIŞMANLIĞI

80 kişilik uzman kadromuz, ihtiyaç duyduğunuz anda sigorta ile ilgili tüm sorularınıza cevap vermeye ve öneride bulunmaya hazır.Sigorta ihtiyaçlarınızı tespit ederek istekleriniz doğrultusunda sigorta programınızı yöneten ekibimiz daima yanınızda.

RİSK ANALİZİNE GÖRE SEKTÖREL FİYAT ARAŞTIRMASI

Sigorta ihtiyacınız belirlendi, sıradaki adım araştırma… Can Brokerlik uzmanları bu kez, varsa yürürlükteki sigorta poliçelerinin analizini ve başlıca sigorta şirketleri nezdindeki fiyat araştırmalarını sizin adınıza yürütmek için hazır.

RİSK TESPİTİ VE ANALİZİ

Her zaman sizinle yakın iletişimdeyiz… Karşılıklı görüşmelerle ihtiyaçlarınızı belirleyen uzmanlarımız, gerekli bilgileri alarak, risk azaltıcı önlemler için görev başında. Sonuçta size en uygun sigorta programı hazır ve rapor halinde elinizde.

POLİÇELENDİRME SONRASI HİZMETLER

Poliçe dönemi içinde, hasarınızın sigorta şirketlerindeki değerlendirme süreci Can Brokerlik uzmanlarınca takipte. Poliçe kapsamında talep edeceğiniz muhtemel değişiklik istekleriniz, ilgili sigorta şirketine iletiliyor. Sigorta primlerinizin zamanında, yeterince yatırılması izleniyor ve size hatırlatılıyor. Böylece işleriniz ve sigorta işlemleriniz hiçbir zaman aksamıyor.